DLW Flooring til butikker: Skab særpræg med kreative koncepter.

Butikslokaler forener æstetik og atmosfære, men er nok også mere trendskabende en noget andet område. På den måde opstår der forbrugsverdener, der kombinerer ekstrem slidstyrke, funktionalitet og økonomiske aspekter.

Rum med en særlig karisma

Kvalitetsgulvbelægninger kombinerer stil og design, hvilket gør det muligt at omsætte individuelle indretningskreationer. Det kan være design fra vores omfattende kollektioner eller kundens individuelle omsætninger. Alle vores gulvbelægninger bidrager til, at rummene virker harmoniske. De mange forskellige strukturer understøtter samtidig udvælgelsesprocessen og omsætningen af raffinerede gulvkoncepter og endda intarsier.

Design møder økonomi

Her kommer de naturtro konstruktioner af ægte materialer særligt til deres ret: De er langt mindre sarte, har længere levetid og er dermed mere rentable. Gulvbelægninger fra DLW har også tydelige fordele, når det gælder lægning. Klik-gulvene kan hurtigt monteres, hvilket sparer tid og samtidig skåner underlaget, hvilket især er en fordel i forbindelse med ombygning.

DLW gulvbelægninger til butikker:

DLW LVT

Det flotte look fortolker materialer som træ og sten i kombination med maksimal robusthed og nem pleje. Til et trendy præg og hyggelig atmosfære. Klik-forbindelserne gør, at gulvet kan lægges uden stort tidsforbrug, også mens man har åbent.

Gå til produktet

DLW Linoleum

Lang levetid, antibakteriel, rengøringsvenlig – den naturlige gulvbelægning fås i mange både iøjnefaldende og dæmpede farver og muliggør dermed realisering af kreative butikskoncepter.

Gå til produktet

DLW Luxury Linoleum

Med sine 18 trædesign giver Luxury Linoleum-kollektionen Naturecore mulighed for at sætte præg af hygge i butikslokaler.

 

Gå til produktet

DLW Vinyl

Til alsidig anvendelse og meget slidstærk. Denne gulvbelægning egner sig især til funktionsområder som restaurant-områder.

Gå til produktet

DLW nålefilt

Yderst robust, modstandsdygtig over for pletter og trinlydsdæmpende – den tekstile gulvbelægning egner sig ideelt til administrationsområder.

Gå til produktet