Velværekontorer med DLW gulvbelægninger

Moderne kontorarkitektur er dynamisk og kan ændres på mange måder. Det kræver robuste gulve. Hvor der arbejdes koncentreret, er gulvene optisk set for det meste i baggrunden. Hvorimod friske farvekoncepter opliver især kommunikations- og fællesområder. Den perfekte gulvbelægning til dagens moderne kontor skal også opfylde mange tekniske egenskaber. DLW Flooring tilbyder et omfattende produktsortiment, der dækker samtlige krav.

Akustik

I moderne koncepter er storrumskontorer almindelige, men de bliver for det meste til et problem, når man skal arbejde koncentreret. Derfor spiller temaet akustik en væsentlig rolle. Med nålefilt fra DLW har du den perfekte gulvbelægning til dit kontor. Den gode lyddæmpning sørger for en behagelig rumakustik og gør det muligt at arbejde koncentreret.

Afledende

I visse kontorer og EDV-rum skal der anvendes afledende gulvbelægninger. I områder med særligt høje krav til sikkerhed er der behov for afledende gulvbelægninger for at eliminere elektrostatiske udledninger. Nålefilt fra DLW er en afledende gulvbelægning, der er skabt til det moderne kontor.

Gulve til moderne kontorer

DLW nålefilt

Yderst robust, modstandsdygtig over for pletter og trinlydsdæmpende – den tekstile gulvbelægning egner sig ideelt til enkeltkontorer og kontorlandskaber.

Gå til produktet

DLW LVT

Det flotte look fortolker materialer som træ og sten i kombination med maksimal robusthed og nem pleje. Til trendy accentueringer og en hyggelig atmosfære i kontorer og mødelokaler.

Gå til produktet

DLW Linoleum

Lang levetid, antibakteriel, rengøringsvenlig, robust – den naturlige gulvbelægning fås i mange både iøjnefaldende og dæmpede farver og er samtidig absolut naturlig. Især velegnet til publikumsområder med stærk trafik.

Gå til produktet

DLW Luxury Linoleum

Hyggelige atmosfærer med DLW Luxury Linoleum. De 18 trædesign sørger for, at rummene virker harmoniske og understøtter dermed den individuelle karakter f.eks. i et cafeteria.

Gå til produktet

DLW Vinyl

Til alsidig anvendelse og meget slidstærk. Denne gulvbelægning egner sig især til funktionsområder som personalerestauranter.

Gå til produktet