DLW til alle alderstrin

Børn og unge tilbringer 90 % af dagen i indendørs lokaler – hjemme, i skolen eller i børnehaven. Hver aldersgruppe har sine særlige behov, når det gælder gulvbelægninger. På den anden side står den driftsansvarliges ønsker om funktionalitet. DLW Linoleum kan især anbefales på grund af de farveglade udførelser. Denne gulvbelægning er fra naturens hånd antibakteriel og egner sig til alle områder, hvor børn leger på gulvet, eller hvor der stilles høje krav til slidstyrken hver dag, f.eks. i indgangsområder og gange. DLW Vinyl er den passende gulvbelægning til specielle funktionelle områder som køkkener eller toiletter/badeværelser.

Egenskaber og krav

Bygningsmæssige krav

Farvestrålende børneuniverser og funktionelle studie- og forskningsområder stiller individuelle krav til gulvbelægninger i uddannelsessektoren.

DLW gulvbelægninger giver godt fodfæste og er skridsikre, og de mindsker risikoen for tilskadekomst, alle steder hvor de bruges af hundredvis af skoleelever og studerende hver dag. Til indgangsområder, gange, pauserum, klasseværelser, grupperum og trapper kræves der skridhæmningsklasse R9. På toiletter, i køkkener, maskin- og værkstedsrum kræves der derimod skridhæmningsklasse R10. Til disse krav er vores funktionelle og farveglade gulve af linoleum og vinyl særdeles velegnede.

DLW Linoleum og DLW Vinyl er elastiske gulvbelægninger, der mindsker generende trinlyde. Specielle akustiske varianter understøtter dette forhold yderligere: DLW Linoleum Marmorette AcousticPlus og DLW Vinyl Favorite Acoustic opnår værdier på 18 dB.

DLW Linoleum består næsten udelukkende af bæredygtige råmaterialer. På grund af de ubetænkelige indholdsstoffer og lave emissioner er DLW Linoleum mærket med det tyske miljømærke Blauer Engel, det østrigske miljømærke og Svanemærket.

DLW gulvbelægninger til børnehaver, skoler & universiteter

Gerflor DLW Linoleum

Lang levetid, antibakteriel, let at rengøre – den naturlige gulvbelægning fås i mange særprægede farver og strukturer. Indret glade legeuniverser i børnehaver eller iøjnefaldende skolekoncepter.

Gå til produktet