DLW Flooring er specialist i gulvbelægninger

DLW Flooring GmbH er en af Europas førende producenter af gulvbelægninger med et verdensomspændende net af salgskontorer. DLW har i over 130 år stået for innovative gulvbelægninger i høj kvalitet og "Made in Germany". Produktionen foregår i Tyskland ved brug af de mest moderne produktionsmetoder, hvilket sikrer førsteklasses kvalitet.

 

Nyheder om insolvensprocessen

  pressemeddelelse (English)

 kunde information (English)

leverandør information (English)

Klar til at hjælpe dig overalt!

DLW står for innovative gulvbelægninger og førsteklasses service. DLW Flooring GmbH er repræsenteret med egne kundeservice-centre i hele Europa. Som gulvspecialist har vi et verdensomspændende net af salgskontorer fra Tyskland til Dubai. Som en af de kendteste producenter af elastiske gulvbelægninger er vi en pålidelig partner ved byggeprojekter i alle størrelser.

DLW Flooring er medlem i FEB

Med det nydannede tyske fagforbund for producenter af elastiske gulvbelægninger, Fachverband der Hersteller elastischer Bodenbeläge e. V., (FEB), får emnet elastiske gulvbelægninger ny kompetence. DLW Flooring har sluttet sig sammen med 11 kendte virksomheder fra branchen og har dannet et omfattende interesseforbund på tværs af virksomhedsgrænser.