DLW Flooring i bevægelse på Bau 2017

Temaer - samlede gulvløsninger

Under mottoet ”Indefra og ud” legede konceptet for standen på BAU dynamisk med form og farve. I levende temaer viste vi samlede gulvløsninger, som vi i det følgende vil præsentere enkeltvist.

Film om DLW på Bau 2017

Besøg vores stand med attraktive farver og temaer

 Se videoen…  

Samlede gulvløsninger fra DLW

Temaet ”Sikkerhed” indeholder DLW-gulvbelægninger med fremragende skridsikkerhed. Alle Scala 55- og Scala 100-belægninger har en skridsikkerhed på R10. Favorite R10 er en specialbelægning i kollektionen af homogen vinyl, der opnår en skridhæmmende faktor på R10 på grund af dens særlige prægning.

Sikkerhed

Conductive-belægningerne egner sig på grund af deres afledningsevne især til medicinske områder, hvori elektroniske højkvalitetsapparater skal være beskyttede. Royal, Pastell, Contour Conductive giver sikkerhed for mennesker og maskiner.

Til DLW Vinyl-produktoversigten

Velvære

Et rums farver påvirker menneskers velbefindende. Det er, hvad temaet ”Velvære” viser. Sygehuse og lægepraksisser kan endog bidrage til helbredelse ved at vælge de rigtige farver.   Med dette aspekt i tankerne kreerer designerne hos DLW Flooring alle produkter i den udbudte farvemangfoldighed. Miljøvenlig linoleum, slidstærk vinyl, nålefilt med fantastiske, akustiske egenskaber og den økologisk forbilledlige Naturecore.

Til produktoversigt

Akustik

Akustik I temaet ”Akustisk” finder man alle DLW-belægninger med god lyddæmpning. Marmorette Acoustic med bagside af korkment har en lyddæmpning på 14 dB. På grund af en speciel PU-skumbagside opnår vinylbelægningen Favorite Acoustic 17 dB og linoleumbelægningerne Marmorette og Colorette Acoustic Plus sågar 18 dB.

Hygiejne

Det er ikke kun på sygehuse, at hygiejne er et vigtigt tema, og det er derfor også aktuelt på standen på BAU. Favorite PUR+ med Sanitized® hygiejnefunktion besidder en enestående antimikrobiel effekt. Den hæmmer påviseligt væksten af bakterier og kim. Beskyttelsen bevares mellem hver rengøring og bidrager til renheden med langvarig effekt. DLW Linoleum fremstilles hovedsageligt af bæredygtige råstoffer og er fra naturens antibakteriel.

Facts

Dato: 18.01.2017
Kategori: DLW Inside Out
Forfatter: DLW Marketing