DLW Linoleums fabrik

DLW Linoleum "Made in Germany"

„Made in Germany“-produkter er stadig meget efterspurgte i hele verden. Forbrugere verden over forbinder kvalitet, flid og opfindsomhed med tyske virksomheder. Førsteklasses produkter og tjenesteydelser, fantastisk service og udførelse til tiden - det er de styrker, der også værdsættes på internationalt plan.

Som den eneste producent fremstiller den traditionsrige virksomhed DLW linoleum af høj kvalitet i Tyskland. For 134 år siden blev den første linoleumsfabrik grundlagt i Delmenhorst i Nordtyskland. Lige siden er der her blevet fremstillet linoleumsbelægninger på det højeste tekniske niveau. Endvidere har DLW Flooring bevaret dele af administrationen samt den tekniske service og kundeserviceafdelingen i Tyskland. Traditionen og kvaliteten forpligter, og derfor satser DLW også i fremtiden på ”Made in Germany”.

Ved at beslutte sig for en producent, der er placeret midt i Europa, reduceres miljøbelastningen som følge af den korte transportafstand. Helt fra begyndelsen er linoleum et forbilledligt økologisk produkt, alene på grund af dets naturlige sammensætning af organiske og mineralske råstoffer.

I næsten 130 år stråler ”Made in Germany” på tyske produkter. Egentlig skulle udtrykket advare mod billige plagiater fra Tyskland. Denne plan virkede ikke - tværtimod.

Oprindelse af „Made in Germany“

Mærkatet ”Made in Germany”, der i mellemtiden anvendes som kvalitetssegl, stammer fra slutningen af det 19. århundrede. På det tidspunkt indførte Storbritannien mærkepligt for importerede varer, formentlig for at beskytte sig mod kopier af dårlig kvalitet. Da kvaliteten af de tyske produkter var god, tit sågar bedre end de lokale, blev mærkningen senere til en slags kvalitetsstempel.