DLW Naturecore im Harley Davidson Showroom Leipzig

Interview med Kathrin Melde fra Thomas Heavy Metal Bikes GmbH

über den Harley Davidson Showroom Leipzig

Live to Ride, Ride to Live

Behageligt føreren puttet ind i blødt læder sadel, er grebet bryde langt over styr og gas. Den overvældende strøm af motoren og brøl af udstødningsrør sætte kontakten. Harley tur er ikke en hobby, det er en livsstil - følelsen af frihed. Det er det øjeblik, hvor tid og rum er sløret - døgnet bliver hjemme. Lev to Ride, Ride til Live - legenden om stål, krom og læder liv. Captain America is on the road again.

Hvordan vil du karakterisere den nye butik med 3 tillægsord?

Gigantisk, stilfuld, fascinerende

Hvordan spejles mærket Harley-Davidson i rummets udformning?

En Harley-Davidsons rå charme kommer fremragende til udtryk i den imponerende kulisse – den gamle industribygning med tegl og stål.

Hvad skal et udstillingslokale have, for at det begejstrer?

Man skal kunne føle og opleve mærket Harley-Davidson … dvs. mange motorcykler og original mode Mærket Harley-Davidson skal fange bikeren!

Hvordan tager kunderne imod den nye forretning?

Folk er begejstrede, når de træder ind i vores butik... Det skyldes dels den imponerende kulisse og dels det store udvalg af produkter - nye maskiner, original beklædning og tilbehør og naturligvis fra Tysklands første ”Dark Custom Room”.

Bag de gamle fabriksmure fra 1897, der tidligere rummede et storbageri, åbnede Thomas Heavy Metal Bikes GmbH i sommeren 2016 Leipzigs nye Harley-Davidson-forhandler.

Facts

Dato: 13.02.2017
Kategori: Arkitektur & Folk
Forfatter: DLW Marketing