Maximià Torruella & Patricio Martínes

on Hospital Puyo

Charakterisieren Sie das Projekt bitte mit 3 Adjektiven.

Funktional, innovativ und integrativ!

 

Hvad er den vigtigste egenskab ved et hospital i dag?

Den vigtigste funktion for et hospital i dag defineres af sundhedssektorens situation i det enkelte land. Først og fremmest skal vi kende behovene og kravene hos dem, der administrerer sundhedssektoren i hvert enkelt område. Det er ikke nødvendigt at designe skræddersyede hospitaler til den enkelte kunde for at generere så mange modeller, som det ser ud til på basis af antallet af kunder. Vi skal kunne udvikle en enkelt model baseret på en kombination af parametriske regler, der passer til alle.

Hvad er den største udfordring i forbindelse med designet af et hospital?

Den største udfordring ved ethvert projekt, vi udfører, er at finde den rigtige løsning til den enkelte kunde i den socioøkonomiske ramme, det anvendes i.

Hvor økologiske og hvor sunde skal produkterne være?

Grundlæggende aspekter som f.eks. adskillelse af regnvand og spildevand, genbrug af regnvand og affaldssortering omfattes allerede mange steder af lovgivning og lokale grundlæggende bygningskrav. Hospital Puyo er opført i lokale materialer, så transporten reduceres, og byggeriet bliver mere bæredygtigt. Endvidere har man benyttet lokal arbejdskraft i byen Puyo.

Hvorfor har I valgt DLW Flooring?

DLW er en virksomhed, der har engageret sig i innovation, og som giver vores bygninger ekstra værdi. Der forskes meget i at forbedre den enkelte produktionslinje og at arbejde med endnu mere bæredygtige produkter. Markedsføringen er 100 % gennemsigtig, og desuden har virksomheden alle de nødvendige certificeringer.

Progressivness goes along with sustainability - especially when building hospitals. The circumstances to be found in the place create a frame, but do not set up boarders when it comes to the various possibilities. Just by considering that, the very best sollutions come up.

PmMt architectura