DLW Naturecore im Kindergarten Børnehuset Birkemosen

Morten Chammon, TVEDE Rådgivende Ingeniører ApS

om Birkemosen Kindergarten

Hvad er dit yndlingssted i bygningen?

Jeg har ikke noget særligt yndlingssted i bygningen. Jeg elsker hver en krog af den. Jeg kan godt lide, at hvert rum har sine helt egne egenskaber og kvaliteter.

Hvad ser du først på, når du kommer ind i en børnehave?

Når man kommer ind i en børnehave, er den fælles garderobe det første, man møder. De lyse træmøbler og det grå Lino Art Metallic-linoleum med de små glitrende flager i. En af de små piger sagde til mig, da hun så det: "Gulvet er fyldt med små babydiamanter".

Hvor meget betyder bæredygtighed for dig?

Bæredygtighed betyder rigtig meget for mig. Jeg forsøger altid at vælge bæredygtige materialer til mine projekter. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så i det mindste produkter fra virksomheder, der arbejder med en bæredygtig tankegang og interesserer sig for en grøn fremtid.

Hvad kan du bedst lide ved den valgte gulvbelægning – kan du lide at arbejde med materialet?

Det skandinaviske udseende og den skandinaviske stemning i de nye serier tiltalte mig. Både Naturecore Scandinavian Pine og hele den skandinaviske kollektion. Det, der tiltalte mig, var de nye design, der endelig har bevæget sig langt væk fra det velkendte Marmorette-look. Jeg kunne godt lide tanken om at give børnehaven en hjemlig atmosfære med Naturecore-trælookket. I fællesområderne giver Lino Art Metallic-linoleummet en mere rå stemning. Jeg har forsøgt at bruge gulvbelægningerne til at understrege de forskellige måder, områderne og rummene bruges på.

TVEDE arkitektur og teknik kontor i Hellerup, Danmark, blev grundlagt af Simon Tvede i 2003. I årene siden da har holdet været ansvarlig for over 1.000 renoveringsprojekter, og dens øvrige fokusområder er at designe private villaer og offentlige bygninger.

til TVEDE

Facts

Dato: 13.12.2016
Kategori: Arkitektur & Folk
Forfatter: DLW Flooring Marketing